Skip to main content

Tekirdağ E-Ticaret Yazılımı Paketleri

Tekirdağ E-Ticaret Yazılımı Paketleri özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırın. İşiniz için en uygun olan paket ile e-ticarete adım atın.

Hemen ücretsiz deneyin

Akıllı E-ticaret Paketlerimizi 15 gün
ücretsiz deneyin. Kendi e-ticaret sitenizi oluşturun.

Tekirdağ E ticaret Yazılımı Paketleri, günümüzde artık en çok tercih edilen satış yöntemlerinden biridir. E-ticaret ürünlerin veya hizmetlerin, internet üzerinden kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleri ile satışa sunulmasıdır. E ticaret sitesi oluşturmak, fiziksel olarak mağazada sattığınız ürün veya hizmetlerin internet üzerinde tek tıkla ulaşılabilir hale gelmesi ve ticaretin online ticaret haline dönüşmesidir. Günümüzde bir çok firma online ticaret aracılığıyla satış yapmaktadır. E-ticaret sayesinde firmalar satışların artması, günün her saati yani 24 saat boyunca satış yapılabilmesi, müşteriler ile ilişki ve buna benzer konularda e-ticaret açısından yarar görmüşlerdir. Ayriyeten işinize uygun e-ticaret paketleri satın almak, satışlarınızı ve sitenizi yönetirken size birçok avantaj sunacaktır.
Tekirdağ E ticaret Yazılımı Paketleri hakkında; Tekirdağ E ticaret Yazılımı Paketleri nedir, e-ticaret sitesi kurarken hangi paketler tercih edilmeli ve ücretsiz/ücretli e-ticaret yazılımlarından sizlere bahsedeceğiz ve bu yazılımların karşılaştırmasını yaparak en uygun e-ticaret yazılımını seçmenizi sağlayacağız.

E-Ticaret Yazılımı Nedir?
E-ticaret sitesi; Tüketiciler ile firmaların tek bir noktada birleştirilmesini ve online alışveriş yapılmasına imkan sağlayan sitelerdir. Online ticaret ile bir organik hedef kitle yaratmak, bu açıdan daha fazla müşteriye ulaşmak ve satışları artırmak için e-ticaret sitesi kurmak mantıklı bir iş girişimidir. Bu sitelerin oluşturulmasında ise en önemli etken E-ticaret yazılımlarıdır. E-ticaret yazılımları ücretsiz ve ücretli e-ticaret yazılımları olarak ikiye ayrılmaktadır.

Ücretsiz E-Ticaret Yazılım Nedir?
Ücretsiz Tekirdağ E ticaret Yazılımı Paketleri, sitenize ücretsiz bir şekilde entegre edebileceğiniz yazılımlardır. Bu yazılımlar ücretsiz olması nedeniyle oldukça fazla tercih edilen yazılım çeşididir. Fakat ücretsiz yazılım kullanmak, ilerleyen dönemlerde işiniz için oldukça riskli yazılımlar haline gelecektir. Ücretsiz e- ticaret yazılımlarında;
Genellikle güvenlik açıkları bulunmaktadır. Bu güvenlik açıkları yüzünden siteniz daha kolay hacklenebilir hale gelmekte ve müşteri kişisel verilerinin sızdırılması daha kolay olmaktadır.
Genel olarak destek birimleri bulunmamaktadır. Bu nedenle sitenizde bulunan e-ticaret yazılımı içerisinde bir problem olduğunda bir yazılımcı ile çalışarak bu sorunu tespit etmeniz ve çözmeniz gerekecektir.
Ücretsiz e-ticaret yazılımları web sitelerine entegre edilirken tasarım açısından problemler oluşturabilecek yazılımlardır ve bu nedenle sitenizin düzgün çalışmasını engelleyebilmektedir.
Bu yazılımlar içerisinde çok fazla HTML, CSS ve Java kodu olduğu için sitenizin metin-html oranı düşük olacak ve bu yüzden de web siteniz Google sıralamalarında daha arka planda yer alacaktır.

Ücretli E-Ticaret Yazılımı Nedir?
Ücretli e-ticaret yazılımları, yapacağınız e- ticaret yöntemine göre satın alabileceğiniz ve web sitenize entegre edeceğiniz yazılımlardır. Bunun yanı sıra yalnızca bir yazılım şeklinde de satılabilmekte ve tüm web siteleri için kullanılabilmektedir. Ücretli e-ticaret yazılımları ücretsiz e-ticaret yazılımlarına göre daha avantajlı yazılımlardır;
Ücretli e-ticaret yazılımları içerisinde, online ticaret sitenizde oluşacak güvenlik problemlerini engelleyecek şifreleme metotları ve güvenlik sertifikaları bulunmaktadır. Bu şifreleme teknikleri ve sertifikalar sayesinde internet sitenizin hacklenebilmesi imkânsızdır. Ücretli e- ticaret yazılım firmaları destek birimleri bulunmaktadır. Bu da sanal mağazanızda çıkan bir probleme yanıt aramak için çalıştığınız firma ile iletişime geçebilmenize olanak sağlamaktadır. Genel olarak tasarımsal açıdan esnek olan bu yazılımlar sayesinde sanal mağazanızda tasarım problemleri oluşmayacaktır. Bununla beraber özel bir şekilde hazırlandıkları için internet siteniz Google sıralamalarında daha ön planda olacaktır.
Ayrıca e-ticaret paketleri satın almak isterseniz, sıraladığımız kriterlere göre inceleyerek işinize uygun paketi seçtiğinizde, sitenizi geliştirmek için çok fazla detayla uğraşmanıza gerek kalmadan satın aldığınız paket ile işinizi kolay hale getirebilirsiniz.

E-Ticaret Paketleri Nedir?
İnsanların gerçek ya da sanal ürünleri internet ortamında para karşılığı satın alma işlemine e-ticaret adı verilir. E-ticaret sitesi olanlar e-ticaret paketleri kullandığı takdirde, işlerini büyük ölçüde kolaylaştırmış olur. Kendi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz en uygun tasarımı seçerek, eşsiz bir görünüme sahip e-ticaret sitesi oluşturabilirsiniz. Firmanızın internet ortamında 7/24 yer almasını sağlayan site, müşterilerine internet üzerinden bilgi sunabilmektedir. Elektronik ortamda, kısa süre içerisinde veri aktarımı sağlanabilmektedir.
Paket seçimi yaparken, ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız gereklidir. Çünkü verilen kararlar işi etkilemektedir ve ayrıca sanal mağazanızı da şekillendirmektedir. Genel olarak, gelişmiş özelliklere sahip paketler tercih edilir. Firmaların ihtiyaçlarına göre kısa süre içerisinde bulabileceği pek çok süreci kapsamaktadır.
Genelde mobil uyumlu konsept tasarımlar olan paketler, yalnızca bir site sunmaz; aynı zamanda pek çok süreci de içerisinde barındırır. Online ticaret için e-ticaret paketleri içerisinde sahip olmanız gereken; üyelik, stok takibi, sipariş, cari yönetimi, kargo, blog ve içerik yönetimi ve istatistik raporları süreçlerini kapsayan paketler, son derece avantajlıdır. Bu özelliklerin tümüne sahip olmak isteyenler, paket seçeneklerini dikkatli bir şekilde yapmalıdır. Aranılan özelliklerin neler olduğuna karar verilmelidir.
Size uygun e-ticaret paketlerimize göz atmak isterseniz e-ticaret paketleri linkinden ulaşabilirsiniz.

E-Ticaret Yazılımı Seçerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?
Online ticaret düşünüldüğünde birçok aşaması olan bir ticaret şekli olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu aşamaları karşılayabilmek için ise e-ticaret yazılımlarının kullanışlı olması oldukça önemlidir. İşiniz için e ticaret yazılım fiyatları incelerken ve seçerken şunlara dikkat edebilirsiniz;
İncelediğiniz altyapı sağlayıcının verdiği hizmetler, hizmetleri sağladığı firmalar, gerekirse referans araması ile geri bildirim alabilirsiniz. Teknik olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacak yapıda, tasarımsal açıdan problemlerin bulunmaması ve yazılımın mobil uyumlu olması, üyelik ve üyelik takip sistemi, kargo takip sistemi, sınırsız kategorilendirme ve sınırsız ürün ekleme imkanı, filtreleme modülleri stok ve sipariş takip sistemi, hediye ve kupon gibi çeşitli kampanyalar, haberler ve duyurular, SSL ve 128 bit şifreleme 3D güvenli alışveriş sistemi, iade, satış, gizlilik ve güvenlik sözleşmeleri bölümü gibi kriterler e-ticaret yazılımı seçerken dikkat etmeniz gereken özelliklerden bazılarıdır. Sizler de bu özelliklere dikkat ederek işiniz için en doğru olan e-ticaret yazılımını seçebilirsiniz. Bu özelliklerden birinin veya birkaçının bulunmaması online ticaret için sitenizde çalışmalar yaparken verimli çalışmanızın önüne geçecektir. Bu nedenle e-ticaret yazılımları seçerken bize bunların bütün hepsini veren ücretli e-ticaret yazılımlarını seçmek çok doğru olacaktır. Doğru yazılımı ararken şu unsurları göz önünde bulundurabilirsiniz;

1- Sistem altyapısı geliştirilebilir mi?
2- Sistem altyapısı ihtiyaçlarımı karşılıyor mu?
3- Yazılım firması güvenilir mi?
4- Müşterileri memnun mu?
5- Yazılım maliyeti rekabetçi mi?
6- Teknik destek ekibi yeterli mi? İstediğimde ulaşabiliyor muyum?
7- İkinci yıl ve sonraki yıllar ne kadar ücret ödeyeceğim?

Tüm paketlerde peşin fiyatına 9 taksit.

E-ticareti kolaylaştıran
gelişmiş özellikler

Sizlere e-ticaret sitesi kurmanız için gereken
tüm gelişmiş özellikleri, kolay kullanımlı ara yüzümüz ile sağlıyoruz.

Anahtar teslim
e-ticaret platformu

Alan adı, hosting, e-mail, güvenlik, yedekleme, tasarım, ödeme altyapıları ve diğer tüm yazılım özelliklerini e-ticaret paketlerimizde size bir bütün olarak sunuyoruz. E-ticaret süreçlerinde ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi sağlıyoruz.

Sürekli yenileri eklenen gelişmiş özelliklerimiz, kolay yönetim panelimiz ve güvenli yazılımımız ile işletmelere ve girişimcilere uçtan uca çözümler üretiyoruz.

Kolay kullanımlı
e-ticaret yönetim paneli

E-ticaret artık daha kolay, hızlı, ulaşılabilir ve güvenli! Tamamen yenilediğimiz e-ticaret yönetim panelimiz, internetten satış yaparken en büyük yardımcınız olacak.

Türkiye’de ilk defa kullanıcılarımızın sahip olacağı onlarca yeni özellik, tasarımı sadeleştirilen kullanıcı ara yüzü, güncellenen panel menüsü, %100 mobil kullanım, daha iyi performans, artırılmış güvenlik önlemleri… Yenilenmiş e-ticaret yönetim panelimizi hemen inceleyebilirsiniz.

Demoyu İnceleyin

Pazaryeri
entegrasyonları

E-ticaret sitenize eklediğiniz ürünleri; eş zamanlı olarak GittiGidiyor, Hepsiburada, N11, Trendyol ve Amazon’da listeleyip, satışa sunabilirsiniz.

Çözüm ortakları ve API servisleri ile dilediğiniz pazaryerleri ile entegre olabilir ve ürünlerinizi satışa sunabilirsiniz. Ürünlerinizi tüm pazaryerlerine kolayca gönderebilir ve düzenli olarak güncelleme yapabilirsiniz.

Ödeme
altyapıları

Türkiye’deki tüm banka sanal POS altyapıları ile entegredir. Müşterilerinizden ödeme almak için dilediğiniz banka ile çalışabilirsiniz. Ayrıca Iyzico, iPara, PayTR, Wirecard gibi pek çok alternatif ödeme sistemini kullanarak ödeme alabilirsiniz.

‘Anında sanal POS’ çözümü sayesinde tek tıkla kredi kartı ödeme altyapısını kurabilirsiniz. Havale ve EFT ile ödeme alabileceğiniz gibi kapıda ödeme sistemini devreye alabilirsiniz.

Ücretsiz Deneyin

Leave a Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mesaj gönder
💬 Whatsapp ile mesaj gönder
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?